SOME WORDS ABOUT US

Te ajutăm să îți faci treaba.

Servicii complete.

Îți oferim servicii complete de distribuție, consultanță, logistică și dezvoltare.

Cum facem asta?

Acoperim toate cerințele din segmentul HoReCa cu seriozitate, promptitudine și flexibilitate.

SEEMINGLY ELEGANT DESIGN

Cine suntem?

Povestea noastră începe în 2007, atunci când piața de consumabile era în formare, iar firmele nu puteau acoperi toate cerințele clienților.

Am analizat piața și am lansat serviciile de distribuție pe segmentul de consumabile în domeniul HoReCa, un domeniu prea puțin dezvoltat la acel moment.

Ne place să spunem că această industrie a evoluat odată cu noi, pe măsură ce am diversificat gama de produse și ne-am adaptat la nevoile pieței.

În momentul de față, suntem singurii care oferă servicii complete de distribuție, consultanță, logistică și dezvoltare. Dar asta nu înseamnă că ne oprim aici, suntem într-un proces continuu de dezvoltare și perfecționare pentru a le oferi clienților servicii și produse de calitate, la prețuri corecte.

Professional HoReCa

Evoluția noastră în cifre.

2007
Anul înființării
2000
Număr de clienți mulțumiți
190
Produse distribuite
500
Tipuri de produse distribuite
10
Tipuri de servicii oferite
50
Angajați în echipă

15 ani de experiență

În ultimii 15 ani am căutat cele mai bune soluții pentru a oferi clienților noștri servicii de o calitate ridicată. Există mereu loc de mai bine, tocmai din acest motiv suntem într-o permanentă dezvoltare și adaptare la cerințele pieței.

Servicii de calitate, la prețuri corecte

Obiectivul nostru este să oferim întotdeauna servicii de calitate, la prețuri corecte. Toți clienții mulțumiți s-au transformat ulterior în parteneri de lungă durată, deci putem spune că ne-am atins obiectivul de fiecare dată.